Gyakran Ismételt Kérdések

Hol találom a terméket a KEF portálon?

Központosított közbeszerzésben értékesített termékeink KEF cikkszám alapján azonosíthatók a kozbeszerzes.gov.hu/portal oldalon. A szerződések pontban a számítógép-kiírópapírok tárgya kereséssel megtalálja szerződéses adatlapunkat, árlistánkat és a szerződéssel kapcsolatos információkat.

Mennyi a minimálisan rendelhető mennyiség?

Egy doboznak megfelelő mennyiség, amely termékenként változó. Kérjük, további információért tekintse meg termékek oldalunkat, vagy érdeklődjön kollégáinknál.

Mennyi termék van egy csomagolási egységben?

Csomagolási egységek termék típusonként változók, tekintse meg termékek oldalunkat, vagy érdeklődjön kollégáinknál.

Milyen méretű leporellók vannak a kínálatban?

Általánosan használt leporelló méretek a 158 mm, 240 mm, 382 mm és 412 mm széles, 12” hosszú típusok. Lehetnek 1-5 példányosok.

Hogyan rendeljek csekket?

Csekk megrendeléséhez töltse ki megrendelőlapunkat (letöltés). Fontos, hogy a megrendelőlapon szereplő jognyilatkozatot kitöltse, valamint a számlavezető pénzintézet nyilatkozatát csatolja arról, hogy számlát vezet az Önök részére.

Mi az output és tranzakciós kód?  - „A készpénz átutalásakor a csekket kibocsátó határozhatja meg a lebonyolítás módját. A TC kód a kibocsátott csekk kitöltöttségére utal. Lehet a kibocsátott csekk teljes- és részleges kitöltöttségű.” (CSEKK kódok értelmezése)

Mi a különbség a kézi és a gépi csekk között?  - „A gépi csekk postai úton történő készpénzbefizetésre szolgáló csekk. A befizetendő összeg számára fenntartott rész üres fehér terület, ahova csak gépi kitöltéssel lehet az összeget számokkal beírni.”

Egyedi termékek rendelése esetén milyen adatokat kell megadnom?

Megnevezés, méret, terjedelem, alapanyag típusa és minősége, nyomtatott színek száma, igényelt mennyiség, kötészeti művelet, csomagolási mód, csomagolási egység.