Bemutatkozás

Az Eurotronik Zrt. számítástechnikai papírok, nyomdai termékek és szolgáltatások szállítója. Magyar tulajdonú vállalatunk hazai és multinacionális nagyvállalatok és intézmények hatékony papír- és nyomtatvány ellátásában nyújt segítséget évtizedek tapasztalatával. Megbízható, pontos teljesítéseivel, az igényeknek megfelelő rugalmas alkalmazkodással kíván a piaci és államigazgatási megrendelők hatékonyságának növeléséhez hozzájárulni. Munkatársaink a nagyfelhasználókkal tartott napi kapcsolat révén testközelből ismerik a megrendelői igényeket. Elsődleges célunk ügyfeleink elégedettségét elnyerni és megőrizni, ezzel kívánunk partnereinkkel hosszú távon közös sikereket elérni.

Közigazgatási referenciáink

A KEF központosított közbeszerzési pályázatának megnyerése révén a teljes magyar állam- és közigazgatás nyomatlan és nyomtatott számítógép-kiírópapír, nyomtatvány ellátója vagyunk.

Szállítóként évtizedes együttműködésünk van a Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal, mindenkor megfelelve a NYUFIG magas minőségi követelményeinek és szigorú szállítási határidőinek.

Az Oktatási Hivatal részére különféle füzetek, jelentések és egyéb kiadványok kiszállítását hosszú évek óta végezzük.

Minőség-, környezet- és információbiztonsági politikánk

Minőség- és környezet politika
Információbiztonsági politika

Irányítási rendszereink

Vállalatunk az alábbi nemzetközi szabványok szerinti irányítási rendszereket vezette be és működteti, amelyek segítségével tevékenységeink minősége és annak fejlesztése folyamatosan és ellenőrzötten biztosított:

ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszer
ISO 14 001 szerinti környezetirányítási rendszer
ISO 27 001 szerinti információbiztonsági rendszer
NATO AQAP 2120 tanúsítvány követelmények szerinti kiegészítéssel

 

                 AQAP 2120